Gedurende de zomer worden regelmatig naturistische wandeling van rond de 10-15 kilometer georganiseerd. Deze gaan over ruim gescoute routes waar het veilig en goed naturistisch wandelen is. We wandelen met name in de Hoge Venen in Belgie, het Hertogenwoud in Duitsland, en Nederlands Zuid-Limburg. Gezamenlijk vervoer op basis van delen kosten.

Ook wordt deze zomer een aantal keer naturistisch mediteren georganiseerd in de natuur.

Hou deze pagina in de gaten voor precieze data of stuur een mail aan naturistischleven@kpnmail.nl om op de hoogte blijven..

 

Gedurende de herfst en winter worden een aantal lezingen gehouden over maatschappelijke thema's die aan onze doelstelling raken. Deze zijn geschikt voor iedereen. Houdt er rekening mee dat sommige lezingen clothing optional zijn, en andere uitsluitend naturistisch te bezoeken zijn. Hou hier de agenda in de gaten, of laat een berich achter om op de hoogte te worden gehouden.

 

  • Vanaf Eind Oktober gaan we ook weer onze wekelijkse naturistische meditaties houden. Tijd en plaats worden nog bekend gemaakt.
  • Naturistische ontspanningsmassages voor het hele lichaam kunnen weer geboekt worden. Indachtig de duurzaamheid gaat dit niet voor niets, maar wel met gesloten beurzen. Ruilen dus. Een fijne massage in ruil voor ???? Kom maar met een voorstel :). Vanwege de afstand wel beperkt tot Zuid Limburg.  Stuur ons een berichtje via onze facebook pagina bij interesse , dat gaat het snelst. Wees zo concreet mogelijk. Er komen vaak berichten die eigenlijk niet meer zij ndan een uitroepteken :) We zijn wel naturistisch maar niet helderziend :

 

 

 

 

 

 


Ben het helemaal eens met de doelstelling. Helaas bestaat voor zover ik weet hier in Italie geen Stichting Blootgewoon. Ik zou echter graag eens mee willen doen met jullie aktiviteiten wanneer ik weer eens in Nederland ben.
Ik ben graag naakt en vind naakt zijn een normale zaak waar niet raar en lacherig om gedaan hoort te worden.
Naakte groeten,
Hans